Knudebælte i H&M

Dagens outfit: Læder og tweed

Jakke fra H&M, tee fra Acne, jeans fra Gina Tricot og wedges fra Føtex.

Jeg har med gru opdaget, at min alleryndlings tee fra Acne er ved at blive slidt op! Jeg købte den på lagersalg for 100 kr., da jeg boede i Odense – det var vist tilbage i 2007-ish… Siden har jeg gået med den i snit en gang hver anden uge, så den har tjent mig godt – og det viser, at det kan betale sig at investere i lidt dyrere basics end hele tiden at smide penge efter tees fra H&M eller Gina Tricot, der mister formen og bliver fnulrede efter et par vaske.

Min tee fra Acne er bare helt perfekt: Den rette udskæring, perfekt længde og slouchy uden at være totalt uformelig. Tricket er måske, at t-shirten faktisk er fra Acne’s mandelinje? Jeg skal i hvert fald snarest ud og lure på grå, slouchy tees i en lækker kvalitet. Kan I anbefale nogle – det behøver skam ikke lige præcis være Acne 😉

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knudebælte i H&M