Absolut Karen O

Ny single fra The Strokes – gratis!

Der går vist helt musikblog i den i dag… Men denne nyhed er i min optik værd at dele 🙂 The Strokes udgiver nemlig en ny single, “Under Cover Of Darkness”, og den kan ifølge gaffa.dk downloades gratis fra thestrokes.com! Starttidspunktet er i aften kl. 20:35, og singlen kan downloades 48 timer frem.

Jeg skal i hvert fald smuglytte til den nye single! Jeg er kæmpe The Strokes fan og har været det siden 2001 – yikes! Er det virkelig 10 år siden?! Selvom deres seneste album, der udkom for fem år siden, skuffede mig ret meget, så er jeg villig til at give dem en chance… Er I?

(billeder fra thestrokes.com og thefashionspot.com)

4 kommentarer

 • Mange tak for du deler nyheden! Fantastisk, har også glædet mig i så lang tid. 🙂
  Sidder ved computeren lige præcis kl. 20.35 i aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er så klar! De er kongerne af rock ‘n’ roll, hvis du spørger mig… Håber på at Julian Casablancas stemme til Roskilde i år, det kunne være så vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det kunne være vildt, hvis de kom til Roskilde!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut Karen O