A little more moo shu, my moo shu?

Galakseprint fra Rodebjer

Galaksegalskaben vil ikke ende tage – og det kan vi mestendels nok takke en vis hr. Kane for 😉 Men hans kreationer koster astronomisk høje beløb, så derfor er det jo godt, at andre kommer på banen med fine kjole med galakseprint 😉

Hos A Fashion Tale spottede jeg ovenstående fine kjole fra Rodebjers aw11-kollektion, og selvom vi nok ikke er nede i highstreet-priser, så er vi nok nede i noget, der er til at have med at gøre i forhold til Christopher Kane’s design!

Desværre må jeg så vente helt til efterårssæsonen med at gå på jagt efter kjolen fra Rodebjer. Den kunne ellers være fin til sommer!

(billeder fra afashiontale.dk og mercedesbenzfashionweek.se)

10 kommentarer

 • Hvor er den dog smuk!

  Elsker din blog, og håber du gerne vil tjekke min ud, er ny og mangler læsere.

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! Ikke bare printet – men også snittet. Det minder mig om sommer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, både print og snit er fint! Og øv, at den desværre ikke kan fås til sommer!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive det, så det kommer her i stedet… håber det er okay 🙂

  jeg har lagt mærke til at i har haft utroligt store reklamer på jeres blogs på det sidste… i starten tænkte jeg, at det bare var noget jeg skulle vænne mig til, men jeg kan nu sige, at jeg stadig syntes det er … pisse irriterende, på godt fransk 🙂
  jeg ved at i tjener penge på reklamerne, og de penge er sikkert også nødvendige, for at holde jeres blog-kollektiv up-and-running, men måske reklamerne skulle være mere med måde…

  til pointen… haha
  reklamerne, er totalt uinspirerende, og har intet med mode at gøre.. jeg får mindre lyst til at læse jeres blogs, da jeg føler at jeg halvdelen af tiden, ender på en skærm fyldt med reklame for fodmassage eller ej 🙂

  nå.. jeg håber at kritikken vil blive taget op til overvejelse, og at det er okay at jeg skrev det her 🙂

  Med venlig hilsen…
  Nanna
  (fashion Avec Nanna…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg skrev til dig, da du er den blog jeg læser dagligt, og der hvor jeg bliver mest påvirket, af de store reklamer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Nanna,
   Er ked af at høre, at onnoncerne går dig på 🙁 Men det er sådan formattet er på dem, er ikke selv herre over det. Og ja, alle tilbudene kan ikke være lige relevante, men jeg synes nu ikke, de er helt ved siden af 🙂 Jeg håber, at du dog trods alt stadig vil læse med. Skal nok tage din kritik til efterretning!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Rohde Andersen

  Måske lidt udenfor emne, men hvorfor pludselig så mange reklamer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Lærke,
   Jeg fokuserer 100 procent om at blogge – det er det, jeg allerhelst vil. Derfor får jeg andre til at tage sig af teknikken + kontakt til de utallige firmaer, der henvender sig til mig om hint og dette. At få folk til dette er ikke gratis, så derfor er der annoncer på for at dække de omkostninger 🙂 Det gør at jeg kan fokusere på at blogge + passe det fuldtidsjob, som jeg også har. Annoncerne gør også, at du kan læse min blog helt gratis, fuldstændig som andre medier som politiken.dk eller costume.dk.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tingene har jeg allerede, og de andre styles ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at eje Allerede tilbage i marts måned savlede jeg over Rodebjers smukke galakseprint, og nu er en smuk, smuk nederdel kommet i handlen. Miu Miu’s mintgrønne og sølvglitrende […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little more moo shu, my moo shu?