Forårsinspiration

Lønningsdag…

PhotobucketDer går snart løn ind på kontoen – og det bliver svært at lade være med at bruge det hele på én gang! Jeg spottede lige hos BitteBitte, at både Acne og Stine Goya holder lagersalg de næste par dage – og hos Soundvenue kan I se, hvor I ellers kan spendere på store besparelser…

Hos Amalie aka Danish Fashion Blogger læste jeg den glædelige nyhed, at COS holder mid-season sale – det SKAL jeg tjekke ud! Jeg er – som resten af modeblogosfæren – crazy med COS 🙂 OG som om det ikke var nok, så holder Fields “Fieldelicious Skønhedsmesse”, hvor bl.a. Inglot, The Body Shop og Makeup Store byder på gode kup og inspiration til forårets nyheder, tendenser og farver. Lige noget for en skønhedsjunkie som mig!

Er der andre ting, der trækker på lønningsdag? Del dem meget gerne i en kommentar 😉

(billeder fra bittebitte-dk.blogspot.com, danishfashionblogger.blogspot.com og fields.dk)

9 kommentarer

 • Nina

  Der er MANGE lagersalg lige for tiden – meget farligt 🙂 Jeg holder mig opdateret via en gruppe på fb der hedder Fashion Facts som holder styr på alle mulige forskellige lagersalg og sender invitationer ud til dem via facebook. Virkelig nyttigt hvis man er til den slags.

  Idag skal jeg til Pour Quoi & The Little Showroom’s lagersalg + Becksöndergaard og Odd Molly. Imorgen kalder Rabens Saloners lagersalg, selvom jeg ikke er sikker på jeg kan nå det. Men skal bestemt også ha tjekket COS’ mid-season sale ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Holder Cos også udsalg i deres fysiske butik? 🙂 Måske lidt dumt spørgsmål, vil bare være sikker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   COS har kun fysiske butikker – så ja, det er dem, der er udsalg i 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det er simpelthen sådan et godt tidspunkt lige nu, sådan pengemæssigt. SU-dag + lønningsdag + feriepengedag snart + evt. penge-tilbage-i-skat-dag for lidt siden! Det kunne da godt blive til lidt lagersalg 😉

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det løber op i en del for dig så 🙂 Skattepenge har jeg investeret i en ny cykel 😉 Og feriepengene skal bruges på… ja, ferie 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der er skam belæg for min påstand om, at jeg er kæmpe COS-fan, for i dag består halvdelen af mit outfit af COS Blusen er faktisk mit første COS-køb […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsinspiration