Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

9 kommentarer

 1. Nina

  Der er MANGE lagersalg lige for tiden – meget farligt :) Jeg holder mig opdateret via en gruppe på fb der hedder Fashion Facts som holder styr på alle mulige forskellige lagersalg og sender invitationer ud til dem via facebook. Virkelig nyttigt hvis man er til den slags.

  Idag skal jeg til Pour Quoi & The Little Showroom’s lagersalg + Becksöndergaard og Odd Molly. Imorgen kalder Rabens Saloners lagersalg, selvom jeg ikke er sikker på jeg kan nå det. Men skal bestemt også ha tjekket COS’ mid-season sale ud :)

 2. Anna

  Holder Cos også udsalg i deres fysiske butik? :) Måske lidt dumt spørgsmål, vil bare være sikker…

  • maria

   COS har kun fysiske butikker – så ja, det er dem, der er udsalg i 😉
   /Maria

 3. Årh, det er simpelthen sådan et godt tidspunkt lige nu, sådan pengemæssigt. SU-dag + lønningsdag + feriepengedag snart + evt. penge-tilbage-i-skat-dag for lidt siden! Det kunne da godt blive til lidt lagersalg 😉

  /Therese

  • maria

   Det løber op i en del for dig så :) Skattepenge har jeg investeret i en ny cykel 😉 Og feriepengene skal bruges på… ja, ferie 😉
   /Maria

 4. Pingback: Dagens outfit: COS | Mode Med Mere