Lørdagsmad = Lørdagsglad. Version 2.
Ligesom sidste lørdag, så har lørdagen i går også handlet utroligt meget om mad. Om at lave den, servere den og nyde den. Findes der noget bedre? Frokost med søster stod på omelet med hvad køleskabet kunne byde på (peberfrugt, tomat, revet cheddar, bacon og forårsløg) og en lille rest salat fra dagen før. Da hr. kæreste kom hjem fra årets første kajaktur, serverede jeg en lille snack for ham i form af lidt frugt og chokolade 🙂 Aftensmaden blev også lavet med min søster, hvor den stod på suppe kogt på høne med wonton (små dumplings bestående af hakket svinekød og rejer pakket ind i wonton-dej) og ægnudler – og en ginger beer on the side. Til dessert var der Rasberry Cheesecake Brownie, som jeg har blogget om HER. Min søster synes, at kagen så så lækker ud, at hun også blev nødt til at smage den. Endnu engang var den et hit!
Det lyder lækkert med wonton suppe. Hvordan tilbereder du den? 🙂