Dagens outfit: Mig og Frk. Himmelblå

Lørdagsmad = Lørdagsglad. Version 2.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketLigesom sidste lørdag, så har lørdagen i går også handlet utroligt meget om mad. Om at lave den, servere den og nyde den. Findes der noget bedre? Frokost med søster stod på omelet med hvad køleskabet kunne byde på (peberfrugt, tomat, revet cheddar, bacon og forårsløg) og en lille rest salat fra dagen før. Da hr. kæreste kom hjem fra årets første kajaktur, serverede jeg en lille snack for ham i form af lidt frugt og chokolade 🙂 Aftensmaden blev også lavet med min søster, hvor den stod på suppe kogt på høne med wonton (små dumplings bestående af hakket svinekød og rejer pakket ind i wonton-dej) og ægnudler – og en ginger beer on the side. Til dessert var der Rasberry Cheesecake Brownie, som jeg har blogget om HER. Min søster synes, at kagen så så lækker ud, at hun også blev nødt til at smage den. Endnu engang var den et hit!

4 kommentarer

  • T

    Det lyder lækkert med wonton suppe. Hvordan tilbereder du den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Det er ret meget på slump – har ikke rigtig en opskrift… Jeg koger en kylling i et par timer for at lave suppe. Selve dumplingsene laver jeg ved at hakke hakket svinekød og rejer grundigt i et foodprocessor og krydre med salt, peber, fiskesauce og et drys bagepulver. Så pakker jeg de kødet ind i wonton-dej, som fås i frysedisken i asiater-bikse. Kyler dumplingsene i suppen og lader dem koge. Og så er det klar til at spise 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tine

      Skal i hvert prøve at lave det en dag 🙂 Man bliver så sulten af at kigge, når der er madbilleder på.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Jeps, wonton-supper er en af mine yndlingsretter – så kan kun anbefale dig at prøve. Min er endnu ikke så od som min mors! Men det skal nok komme 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mig og Frk. Himmelblå