THAT dress!

Pharmacie fantastique

PhotobucketIngen tur til det franske uden at slå et smut forbi et apotek! Og heldigvis ligger de nærmest på hvert eneste gadehjørne 🙂 Her finder jeg alle mine yndlingsmærker inden for hudpleje, udvalget af produkter er større – og så er der endda lidt at spare. Win-win!

Så der blev hamstret A-derma og La Roche-Posay, som er fast inventar i mit hudplejeregime. Og fordi jeg er til fals for salgstricket “alle topmodellerne bruger det”, så røg der også et par flasker makeup-fjerner fra Bioderma med…

Har du nogle produkter, du altid skal hamstre, når du er på apotek i Frankrig?

22 kommentarer

 • Jeg har aldrig været i Frankrig! I know, det er en fejl 😀 Men jeg har et spørgsmål til Bioderma, ved du om der er aloe vera og hvordan synes du den er mod huden? (Min hud ønsker sig også topmodel behandling ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Så vidt jeg kan se, er der ikke Aloe Vera i… Og den føles præcis som vand mod huden 🙂 Renser effektivt helt uden at svi og gøre huden stram.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster sværger også til nogle af de produkter du har vist der. Kan være jeg skal et smut forbi et apotek, når jeg nu skal til Paris i efteråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du skal da helt sikkert forbi et apotek, når du skal til Paris 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Nu er jeg halv franskmand, og jeg SVÆRGER til Dexeryl Creme. Køber altid 2-3 tuber med hjem, og de vejer altså trods alt 250 g. pr. tube (dem jeg køber i hvert fald). Cremen er vildt nem at smøre ud og indeholder ikke noget af det der parfume-paraben-skidt.

  Bruger den som både bodylotion, ansigtscreme om sommeren (har brug for en federe creme om vinteren) og make-up-fjerner (bruger ikke så meget make-up og fjerner det altid med creme). Mærket er “Pierre Fabre” og den koster ikke en disse. Tror nok det er 50-60 kr. for 250 g.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som et godt tip! Må lede efter den, næste gang turen går til Frankrig.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  hvad hedder de ting du har købt fra bioderma og La Roche? Og hvad kan de der er så godt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Bioderma er en makeupfjerner. Og det du ser på billeder fra La Roche-Posay er en badeolie. De er enormt milde og skånsomme mod følsom hud, hvilket jeg desværre døjer med.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg aldrig været i Frankrig, men hvis jeg nogensinde kommer afsted (hvilket jeg da håber at jeg gør), skal jeg helt klart have nogle A-Derma produkter med hjem. Det er simpelthen de eneste produkter der virker for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også afhængig af Aderma! Prøver ofte noget andet, men vender altid tilbage!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • La Roche-Posay, Embryolisse og så skal jeg da vist også prøve den makeupfjerner til sommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har endnu ikke mødt nogen der ikke elsker Bioderma, så er sikker på, du nok skal blive begejstret for gulddråberne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også blevet svært begejstret for stadset! Ærgerligt, det ikke er til at få fingre i i DK 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gid der var franske apoteker i danmark …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skal bo i frankrig i 10 måneder her fra september. Så tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvor er du heldig! Så er det jo om at shoppe løs 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Maria. Jeg tænkte på, om du ikke havde lyst til at lave en Paris “guide” hvor du viser dine yndlingsteder når det kommer til shopping af tøj, sko, makeup ect.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det kniber lidt med tiden pt., men jeg skal bestemt kigge på det. Vil dog ikke love noget 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dharma

  samtlige produkter fra Nuxe (især læbepomade, ansigts creme, exfolierende sæbe og øjencreme) ryger som regel i tasken det er bare så meget billigere dernede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nuxe er også lækkert! Men desværre dyrt i DK… Godt, man kan hamstre i Frankrig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT dress!