Dagens outfit: I H&M's prøverum

Flamingoen er landet

PhotobucketDenne fine bikini med flamingoprint fra H&M – som jeg har blogget om før – er kommet med mig hjem og joiner bananbikinien i samlingen af årets badetøjsindkøb. Nu er det også slut med flere bikinier i år 😉

Jeg var lidt nervøs for, om farven ville være god til mig eller ej. Men med lidt solbrun hud, tror jeg, at den bliver fantastisk! Men jo, det er helt klart en bikini der skal prøves, før man køber den…

7 kommentarer

 • Ej, den er altså bare så fin 😀 Er helt vild med mønsteret og farven (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carla

  hvor købte du den henne? – hvilken butik?
  den er så yndig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok fin den flamingo! 😀 Tror den har farver som er perfekte til sommerhud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, er normalt ikke til farver som denne, men flamingoerne redder den 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] da jeg fandt dem på udsalg. Den lilla bikini med flamingoprint fra H&M kan I måske genkende, for jeg har den også i lys pink, jeg mindes ikke at have set denne i forretningen, men da den nu hang der til halv pris, blev den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I H&M's prøverum