Getaway

Fyraften på en sommerdag

PhotobucketPhotobucketDenne sommer står for mit vedkommende i arbejdets tegn. Der er travlt på det nye job, og hr. kæreste har om end endnu mere at se til med sine arbejdsprojekter, så vi venter med at tage på ferie, til der er faldet lidt mere ro på arbejdsfronten. Men det er ok, for vi brænder meget for det, vi laver 🙂

Derfor prøver jeg at klemme maksimal forkælelse og afslapning ind, når jeg har fri. Efter at have siddet i kontorlandskabets behageligt tempererede klima, drønede jeg hjem til Christianshavn og satte mig ved kanalen og nød eftermiddagssolen med en Iceblend, en cookie og en stak blade.

Og så sad jeg og var glad for min nye læbestift, som lå i min postkasse i dag. Det er en fin gave fra La Roche-Posay. Mit navn er indgraveret i den – hvor cool er det lige?! Og så er farven så fin: En MLBB-farve med et touch pink. Perfekt til sommer 🙂

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getaway