Jeg craver jordbærtærte

Luksus vs. budget: Nude, transperent kjole med plisseringer

PhotobucketJeg tror, at begge disse billeder florerede i blogosfæren på samme dag – måske derfor min hjerne lavede sammenkoblingen 🙂 Selvom ærmerne og kraven ikke er ens, så synes jeg helt sikkert, at kjolerne har samme feel – synes I ikke?

Kjolen fra H&M er vist i butikkerne i juli.

(billeder fra thefashionspot.com og hm.com)

15 kommentarer

 • Godt set – den er da spot on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt se, hvad du mener 🙂 Synes den fra H&M er finest!

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ok, så er det ikke mig, der er helt galt på den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej,

  Jeg ved godt det lyder ret åndssvagt.
  Men du bor ved Chr. havn ikke?
  Der ligger en tøj butik lige ved Baresso og frisøren. Den har forskellige mærke og ret fin og lys. Ved du hvad den hedder, nu hvor du er lokal? Det ville være en stor hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg ved godt, hvilken butik du mener, men jeg kan ikke komme på navnet! Jeg kan nok ikke nævne et eneste butiksnavn fra Chr. Havn – med mindre det er del af en kæde…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De giver meget samme udtryk ja! Faktisk synes jeg også bedst om når inspirationen indeholder en smule ændringer, så man ikke bare får en total kopi – godt lavet af h&m 🙂

  /Sofie fra http://www.etfashionfund.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  ÅRH manner – den kjole fra H&M er to die for!
  Ved du om det er Divided, Trend eller alm. sort-mærke?

  Kh. Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker pudder og nude i out fits – søger du efter smykker som kan passe til tøjet kan jeg klart anbefale BeadsNdrops 2 etager butik inde i Studiestræde tæt ved rådhuspladsen – de sælger både smykkedele og perler samt færige smykker i deres butik. se evt. deres website: http://www.beadsndrops.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen kan fås hos Trend nu og jeg har købt den. Den er virkelig smuk. Eneste jeg lige skal vurdere er længden på den. Jeg er en bette skid og den går under knæet. Er det egentlig et go or no go?

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er jo den helt moderne længde lige nu 😉 Hvis du tager et par høje sko på, tror jeg ikke, det er galt… Men du skal jo først og fremmeste gå i det, du har det godt med, så hvis mavefornemmelsen siger nej, så drop det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] pænt, så pænt. Skjorten er af nyere dato og fra H&M. Jeg var oprindeligt i H&M for at prøve denne kjole, men endte altså med den her skjorte i stedet. Den er transparent, hvid bagpå og sort foran og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] pænt, så pænt. Skjorten er af nyere dato og fra H&M. Jeg var oprindeligt i H&M for at prøve denne kjole, men endte altså med den her skjorte i stedet. Den er transparent, hvid bagpå og sort foran og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg craver jordbærtærte