Dagens outfit: Panter med leo

Designertasker gone neon…

PhotobucketCéline-taske fra resort 2012-kollektionen // Balenciaga-taske hos MyTheresa

Ingen tvivl om, at jeg elsker neonfarver – især den pink variant! Særligt om sommeren er den skrigende farve perfekt til at lyse op i sommervejret og til solbrun hud.

Og kudos til Balenciaga og Céline for at lave neonfarvede versioner af deres klassiske tasker, men når de kommer med så heftig en pris, så er jeg nok mere til den sikre sorte… Hvad siger I, kunne i finde på at spendere på en neonpink City- eller Boston-taske, eller ville I som mig foretrække en mere konservativ farve?

(billeder fra mytheresa.com og thefashionspot.com)

11 kommentarer

 • Hvis jeg var multi-millionær, ville jeg uden tvivl have sådan en pink Balenciaga hængende over armen… Den er temmelig cool! Men det er jeg ikke rigtig, altså millionær, så jeg forbliver nok til det sikre og sorte. Som nu også er helt fint! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, hvis man var mangemillionær, så var det nok ikke et issue 🙂 Men så længe man skal have økonomien med i betragtning, så vinder den sikre sorte nok altid 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville nok ikke smide 10K efter en taske – men kunne godt være fælt fristet af en pink Bal-clutch!? Tænker den vil være super-stilet til alle de grå/sorte farver, der typisk kommer frem til efteråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det har du ret i 🙂 Jeg går dog slet ikke så meget med clucth, at jeg ville smide alt for mange penge efter den…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katharina

  NØRJ, hvor er de fine!!!!
  var faktisk inde i kassandra og se på celine tasken og i holly golightly for at kigge på balenciaga tasker. (endte dog ud med en marc by marc jacobs taske i orange) Ville måske være lidt bange for at jeg blev træt af den pinke farve, men på den anden side, ser de jo fantastiske ud! (Man bliver i helt godt humør af at se på dem!) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har ret: Pink ser fantastisk ud, men jeg ville også være bange for at blive træt af farven 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at når det er så dyr en taske, så ville jeg holde mig til en sikker farve som jeg aldrig ville blive træt af, og som jeg ville kunne bruge til alt.
  Det er jo ikke alle som har råd til at købe 11Balenciaga city bags, i forskellige farver, så hvis jeg engang får penge til en Celine Boston bag eller en Balenciaga city bag, så vil jeg nok vælge at play it safe.
  ps. du er edermanme heldig at du nåede at få Topshop støvlerne! Jeg gik efter sølv udgaven, og den er først kommet ind på online shoppen i går aftes, eller her til morgen, og er allerede udsolgt i alle størrelser bortset fra 41 -,- pænt nedern når du er en 36

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sølvstøvlerne var også på sitet for 1½ uges tid siden – og der blev de revet væk! Men hold øje, det kan være, der kommer et par i netop din størrelse retur 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lidt kyllinge agtig, når det kommer til så dyrt et køb, så der ville jeg til enhver tid vælge en mere klassisk farve, da jeg ved jeg vil få den brugt til mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] før fablet om Célines drøm af en neontaske, og den er bestemt ikke blevet mindre pæn, som den bliver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Panter med leo