Kirsten Dunst på forsiden af Elle UK sept. 2011

Nye pensler

PhotobucketHvis I følger bloggen på Facebook, så har I måske allerede set, at jeg har købt nogle makeup-pensler fra Real Techniques 🙂 Det er Youtube-guruen Sam fra Pixiwoo, der har designet penslerne – og da jeg er vild med deres Youtube-kanal og den makeup, de lægger, så blev jeg jo nødt til at prøve penslerne!

Nogle af jer har allerede bedt om, at jeg anmelder dem, men det første jeg gør med nye pensler er selvfølgelig at vaske dem – se hvordan du renser pensler HER. Så lige nu står de og tørrer sammen med andre af mine pensler fra MAC og Sigma i brush guards i mit store Starbucks-krus…

Når penslerne er tørre, skal jeg jo også have tid til at eksperimentere med dem, så de får en fair anmeldelse. Så please, vær lidt tålmodige 🙂 Andre af jer har også bedt om min mening om Sigmas pensler, så dem vil jeg også prøve at anmelde. Det er ikke så meget idéerne der mangler for mig, det er tiden!

Penslerne fra Real Techniques har jeg købt hos Love Makeup – jeg bestilte torsdag og fik dem mandag, så det var dejligt hurtigt 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsten Dunst på forsiden af Elle UK sept. 2011