Seneste køb: Angorastrik fra Acne

Shopping til efterårsgarderoben

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Havde et ærinde inde ved Strøget i dag og endte af uransagelige grunde i New Yorker. Selvom jeg følte mig lidt malplaceret blandt alle teenagerne, så har de altså mange fine – og billige! – ting der 🙂

Alle tingene falder fint ind i efterårets trends, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at ja, det er trends, som jeg nok gerne vil afprøve denne sæson, men så bliver jeg også træt af dem. Så derfor er der jo ikke nogen grund til at spendere en formue!

Nederdelen er draperet – hvilket jeg jo ikke kan stå for – og så tilmed i en af efterårets hotteste farver, nemlig bordeaux. Den fås også i sort og en fin brændt orange 🙂

Jeg har en ting for tern denne sæson, og denne skjortekjole er så fin, så fin. Bliver perfekt til efteråret med sorte strømpebukser og mine glitterboots! Ganni har også lavet en fin kjole i tern – som I kan se på Marie HER – men da det snit desværre ikke klæder mig, så er denne fra New Yorker et fint alternativ.

Lige siden jeg så Carvens fine – men dyre! – blå blondekjole, har jeg jagtet et billigere alternativ. Og det fandt jeg sørme i New Yorker 🙂 I skal nok få hele kjolen at se ved lejlighed – blev bare lige træt af at stå og lege model 😉 Ligesom Carven vil jeg prøve at style kjolen med en ternet skjorte under.

Sidste køb blev en kjole med stjerneprint. Stærkt ført an af D&G er der strøet mange stjerner udover highstreet’en, men denne er så pæn med det gennemsigtige bærestykke. Og så er den navy 🙂 Mums!

Jeg synes selv, jeg fik gjort mig nogle gode trend-køb, og jeg kom ikke engang i nærheden af en Acne-sweater for de fire ting. Men I kender jo mantraet: Invester i klassikere, og spar på trend-items 😉

   

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste køb: Angorastrik fra Acne