Dagens outfit: Batgirl

Gi’ mig!

PhotobucketCardigan fra Zara Kids, halskæde fra Lokou Mary hos Stig P, taske fra Alexander Wang hos Shopbop, tee fra Soe Karssen hos NAG, nederdel fra Rodbjer hos Stylepaste, sko fra Miu Miu hos Mytheresa og strømpebukser fra H&M.

Ih, bare jeg kunne hoppe i dette outfit! Nogle af tingene har jeg allerede, og de andre styles ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at eje 🙂 Allerede tilbage i marts måned savlede jeg over Rodebjers smukke galakseprint, og nu er en smuk, smuk nederdel kommet i handlen. Miu Miu’s mintgrønne og sølvglitrende drøm har jeg også allerede beundret – de er SÅ fine, men hvornår ville jeg dog nogensinde gå med dem?!

(billeder fra de respektive webshops)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Batgirl