På hovedet

Sponseret indlæg: Min nye taske fra Alexander Wang @ Shopbop

Photobucket
Photobucket
Photobucket
//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Yay! Så blev jeg den næste i Bloggers Delight-rækken til at shoppe lidt hos Shopbop 🙂 Hele $200 fik jeg til at spendere hos den amerikanske webshop, som er fyldt med lækre designervarer. Jeg valgte dog at hoste en del ekstra op af egen lomme for at få drømmekøbet hjem 😉

I starten tænkte jeg, at jeg ville være fornuftig og købe en ny vinterfrakke eller et par støvler, men hjertet bankede ekstra meget for denne FAB taske fra Alexander Wang. Jeg har nemlig cravet en blå taske som supplement til min elskede sorte Balenciaga. Og hr. Diego her er lige mig: Navy OG med nitter – I’m in heaven!

Min shoppe-oplevelse hos Shopbop har været virkelig positiv. Man kan vælge at betale told samtidig med, at man betaler for selve varen, så man slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser efterfølgende. Shipping er gratis, hvis man køber for over $100, og varen når frem lynende hurtigt. Jeg bestilte mandag og fik pakken i dag onsdag – og den kommer helt fra USA!

Se Shopbops udvalg af Alexander Wang – der er lidt at spare i forhold til danske priser 😉

I kan også følge Shopbop på Facebook eller Shopbops blog, som er fyldt med trendspotting og stylingstips.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

   

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På hovedet