Dagens outfit: Tæt på

Sushi & klassisk

PhotobucketPhotobucketJeg er lidt stille på bloggen, men det er ikke med min gode vilje – har simpelthen formået at fylde min kalender alt for meget! I dag var jeg endda kommet til at dobbeltbooke og måtte springe både ASH-event og Fashions Night Out over.

Efter fyraften stod den først på Sticks n Sushi på toppen af Tivoli-hotellet med mine kolleger, men jeg måtte springe desserten over for at mødes med hr. kæreste, der overraskede mig med en tur i DRs Koncertsal, hvor den stod på klassisk musik. Hvis jeg ikke var blevet journalist, var jeg klart blevet operasanger – eller noget…

Jeg er frygteligt bagud med kommentarer, men I må være tålmodige med mig, for jeg skal pakke og snart på ferie 🙂

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Tæt på