Søndagssang: Ryan Adams - Lucky Now

Min nye Miu Miu-baby!

PhotobucketPhotobucketHvis I har fulgt med på bloggen eller Facebook den seneste uges tid, så har I nok ikke kunne undgå at se, at jeg har købt en ny, fin taske 🙂 Da jeg var i London i august, så jeg en pige med en Miu Miu-taske i blå harlequintern, og jeg blev hovedkulds forelsket! Siden har jeg været på jagt efter vidunderet, men den var bare ikke til at finde – nok fordi den er nogle sæsoner gammel 🙁 Derimod dukkede tasken op i farven anthracite – endda til en rigtig god pris – og så blev jeg nødt til at slå til!

Og det er jeg rigtig glad for, jeg gjorde! Tasken har den perfekte størrelse til hverdag, og den har en hank, så den kan bæres over armen eller skulderen. Desuden har den en længere strop, så jeg kan bære den crossbody. Farven er virkelig unik og kamelæon-agtig: Alt efter lyset virker den sort, grå eller navy, hvilket er perfekt, da det er de farver, jeg oftest går i. Hardwaren er messing med en smuk rosa undertone. Så smuk!

Tasken joiner min Alexander Wang Diego i navy og min sorte covered Day fra Balenciaga – og så skulle jeg vist også være godt dækket ind på taskefronten. I hvert fald foreløbigt 😉

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ryan Adams - Lucky Now