Vinderen af Sony Ericsson Experia Ray!

Søndagssang: Ryan Adams – Lucky Now

ryan adams ashes fireKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Der er ikke tal på, hvor mange gange jeg i sin tid har gennemlyttet Ryan Adams’ (ej at forveksle med Bryan Adams!) to første plader “Heartbreaker” og “Gold”, hvilket – gulp! – er over ti år siden, jeg først gjorde det! Siden har singer/songwriteren udgivet så mange plader, at jeg har opgivet at følge med, men nu, når han netop har udgivet “Ashes & Fire”, vil jeg prøve at lytte lidt mere til ham.

“Lucky Now” er den første single fra albummet, og selvom han efter min mening ikke er helt tilbage på “Heartbreaker” eller “Gold”-niveau, så er det bestemt ikke helt ringe… Lyt og bedøm selv 😉

2 kommentarer

  • Lou

    Jeg har også lyttet med i rigtig mange år og glæder mig til at opleve ham live for første gang om to uger her i Aarhus! Håber også han spiller nogle af de gode gamle numre:)

    Lou

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Sony Ericsson Experia Ray!