Modeinspiration fra film

Instant want!

PhotobucketÅh ja, jeg er en værre lemming – og hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse om det HER – for lige siden Sara bloggede om Ekstra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm fra Bobbi Brown, har jeg vidst, at det vidunderprodukt MÅTTE jeg prøve. Jeg har i forvejen den ufarvede version af denne creme stående på hylden, men den synger på sidste vers, så nu vil jeg prøve den farvede version, fordi a) det er 2-i-1: Både fugt og farve, b) den farvede version er BETYDELIGT billigere (mærkeligt nok!) og c) den lyder fantastisk!

Og så læste jeg lige hos Pudderdåserne, at man tilmed kan få en gratis makeup-session hos Bobbi Brown på Kgs. Nytorv i denne uge. Det må da være et tegn?!

Cremen kan forresten også købes HER!

(billeder fra magasin.dk)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeinspiration fra film