Tanker om workwear

Makeup-session hos Bobbi Brown

PhotobucketEfter tip fra Pudderdåserne tog jeg i dag i Magasin på Kgs. Nytorv for at få en makeup-session hos Bobbi Brown. De har opstillet en udvidet stand lige ved Bobbi Brown-standen, hvor man kan få vejledning til at lægge makup med enten fokus på øjne, bryn, hud etc. Det er en god idé at booke en tid, men jeg kom fra gaden og kom til 10 min. senere. Jeg valgte en session med fokus på huden, og makeup-artisten Liv delte ud af en masse tips og tricks. Skønt!

Hun overbeviste mig bl.a. om, at jeg bare skal fortsætte med at bruge min trofaste stick foundation fra Bobbi Brown (så den farvede dagcreme, jeg har cravet, må lige vente lidt endnu). Og så overtalte hun mig til at bruge nogle farver, som jeg normalt ikke liiige ville købe. Bl.a. et meget pink blush – jeg er jo normalt til de mere koralfarvede – plus et meget hidsig læbestift, som jeg kan mikse med min aller yndlings læbepomade fra Bobbi Brown – læs om den her – for at få en flot lipstain til mine vinterudtørrede læber, der ellers absolut ikke er glad for læbestift for tiden! Og et must for lækker hud er selvfølgelig en highlighter – er jo lidt besat af dem for tiden 😉

Hvis I har mulighed for det, kan jeg kun anbefale jer at kigge forbi til en session – eventet er der ugen ud. Forvent en masse tips og tricks – og et glødende Dankort 😉 Læs mere om makeup-sessions hos Bobbi Brown hos Pudderdåserne HER.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om workwear