Shopbop.com-vindere

Modeinspiration fra film

Det vidunderlige ved mode er jo, at man kan finde inspiration hvor som helst – for tiden virker det som om, at jeg bliver ret så inspireret til nye køb fra film. Se selv her…

PhotobucketSidste mandag var jeg inde for at se “Kvinde på spring” (engelsk titel: I Don’t Know How She Does It). En mildest talt ret ringe film, højdepunktet var, at Sarah Jessica Parker (som sædvanligt) var ret så fint stylet – very corporate chic! Især Alexa-tasken fra Mulberry, som hun har over armen det meste af filmen, drømmer jeg hede drømme om nu!

PhotobucketSøndag stod den på tømmermænd efter Halloween-festen, og der blev daset til X-men: First Class. Karakteren Emma Frost, spillet af January Jones, var stylet så 60’er fint og helt i hvidt. Jeg får selv helt lyst til at give mit hår mega volumen a la 60’erne!

PhotobucketI går overraskede min kæreste mig med en tur i biografen, hvor vi så Tintin – om du er fan eller ej, så tag ind og se den, for den er FANTASTISK! Jeg fik helt lyst til at løbe ud og købe en trenchcoat og være reporterchik a la Tintin!

Hvilke film har sidst inspireret dig på modefronten?

(billeder fra poptower.com, moviespad.com, hdwallpapersdesktop.com, beyondhollywood.com og screenrant.com)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopbop.com-vindere