Den smukkeste kjole i verden

Dagens outfit: Behageligt

PhotobucketCardigan fra Zara Kids, tee fra Acne, bukser fra Selected Femme og glitterstøvler fra Topshop

Er lige kommet mig over verdens korteste halsbetændelse, så i dag skulle tøjet bare være behageligt og lunt! I går blev jeg sendt direkte fra arbejde til lægen, fordi min hals var fuldstændig snøret sammen. Jeg fik noget penicillin og en god nats søvn, og i dag var jeg på julemirakuløs vis frisk nok til at tage på arbejde – og jeg kunne spise andet end suppe. Hurra!

Har hverken tid eller lyst til at ligge syg, det er jo snart jul! De sidste gaver skal købes, et par honningkager skal glaseres, og så skal der hygges! Jeg har desværre ikke fri mellem jul og nytår, og da det er noget af en arbejdsgiverjul i år, så er det om at nyde den smule, jeg har 😉

Jeg har forresten trukket en vinder af Rimmel-konkurrencen, og det blev Ida. Tillykke! Og tak til alle jer, der deltog, hvor er I seje 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste kjole i verden