Designertasker på udsalg

Glitter fra FACE Stockholm

PhotobucketPhotobucketMin kollega tippede mig om, at der er udsalg i FACE Stockholm på Fisketorvet, hvor der er 50 procent på ALT i butikken! Så jeg trippede selvfølgelig derover for at hamstre glitter til nytår 🙂 Jeg havde stjerner i krydderen sidste nytår, så jeg ved ikke helt, om jeg gentager succesen igen – men nu var der jo halv pris 😉 Sølvglimmeren er med et drys sort i – så flot! I forretningen fortalte de mig, at jeg skulle bruge en cremeøjenskygge for at få det til at hænge fast, men Sara har også tippet om glidecreme (!). Da jeg fik lagt makeup til julefrokosten brugte makeup-artisten falsk øjenvippe-lim. Læg en serviet under øjet, når du arbejder med glitter, eller fjern det vildfarne drys efterfølgende med tape 😉

De to produkter, jeg købte, hedder “Stars” og “ETT”, du kan også købe det på FACE Stockholms hjemmeside, men dér er der ikke 50 procent 😉

I kan se en rigtig inspirerende video af en af mine favorit Youtubere her.

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designertasker på udsalg