To pandehår - or not to pandehår?

Lækre hårprodukter – der er pæne OG svanemærkede!

PhotobucketI dag var jeg en tiltrængt tur til frisøren. Skønt! Efter jeg flyttede til København, har jeg ikke haft en decideret fast frisør, men efter at have læst Kia tale så varmt om sin frisør, tænkte jeg, at hende måtte jeg da besøge!

Udover at blive klippet rigtig pænt, så lå Kirstine hos Cabello også inde med nogle skønne produkter fra det danske frisørmærke Ingredién. Jeg faldt straks for den fine emballage og var helt solgt, da Kirstine fortalte mig, at produkterne var svanemærkede, så man er rar mod både sig selv og miljøet 🙂

Købte denne lækre saltvandsspray, der giver håret en lækker tekstur – og så pynter den fint på hylden 😉 Smut forbi Kirstine på Islands Brygge eller shop på nettet HER, hvis I går op i at få produkter uden  parabener, allergifremkaldende farvestoffer og konserveringsmidler mm.

Nu! Sushi med mine søstre, der har fødselsdag i dag 🙂

(billeder fra shop.hairteamcompany.dk)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To pandehår - or not to pandehår?