Nytårshilsen fra mig til dig!

(gårs)Dagens outfit: Nytår

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketKjole fra Baum und Pferdgarten, bælte fra Nelly, strømpebukser fra H&M, sko fra Carven og clutch købt på eBay.

Jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år 🙂 Selv havde jeg en fantastisk aften og nat med godt selskab, fantastisk mad og masser af dans og drinks. Her ser I mit nytårslook, og ja, jeg gik totalt amok med sølvglitter: På øjnene, neglene og i form af min clutch 🙂 Og fordi alt glitteret jo ikke var helt festligt nok, toppede jeg det af med krøller og falske øjenvipper 😉

Jeg har skrevet lidt om nytårsmakeup HER, men hvis der er interesse for det, kan jeg på et senere tidspunkt blogge om, hvilke produkter jeg har brugt for at opnå looket. Hvad siger I til det?

Nu: Chips og cola og senere hjemmelavet burgere…

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nytårshilsen fra mig til dig!