Recap 2011: Juli, august og september

Recap 2011: Oktober, november og december

PhotobucketOKTOBER: Jeg fandt den perfekte neonpink neglelak. Jeg var på ferie i Marokko, hvor jeg bl.a. surfede. Jeg så Veronica Maggio med mine kolleger. Jeg købte en Miu Miu-taske. Jeg fejrede, at bloggen fyldte fire 4 år. Jeg var besat af higlightere. Jeg var leopard til Halloween. Jeg var i Stockholm for at interviewe Robert Pattinson – love my job! Jeg købte en sej skull-tee.

PhotobucketNOVEMBER: Jeg så “I Don’t Know How She Does It”, og det eneste, jeg fik ud af den film, var en ubærlig trang til at købe en Alexa-taske. Jeg delte mine tanker om workwear. Jeg lavede friske forårsruller med and. Jeg var (og er stadig) besat af Bobbi Browns lækre makeup. Jeg spiste kødboller med nudelsalat. Jeg fandt min elskede frakke fra COS frem igen. Jeg købte sko fra Carven. Jeg festede med bloggere på TS Bar. Jeg havde en lang ønskeliste til jul.


PhotobucketDECEMBER: Jeg blev begavet med pude fra Monki og tæppe strikket af min mor. Jeg drømte om en taske, Céline Luggage i nano. Jeg havde røde læber til julefrokost i Hørsholm. Jeg skrev om at få perfekt hud, når man ikke har det. Jeg lavede glitterstøvler. Jeg var til julefrokost på arbejdet i pæn kjole. Jeg købte rare bukser. Jeg holdt juleaften hjemme i Svendborg. Jeg hamstrede glitter, så nytår kunne fejres med manér.

13 kommentarer

 • Sofie

  Rigtig fine indlæg fra 2011 🙂 Det er en sjov måde at gøre det på og fik lige genset en masse inspirerende indlæg 8)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg 🙂

  Marie-Louise
  Posgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej maria 🙂
  Hvordan fandt i jeres rejse til Marokko? var det gennem et selskab eller gjorde i det på egen hånd? Kan du anbefale det hotel i boede på? 🙂

  Jeg overvejer nemlig, at tage en rejse dertil med min kæreste så håber du kan give nogle tips

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi fandt en afbudsrejse på nettet, og det var gennem et selskab 🙂 Det hotel, vi boede på, var ok, men ikke det vilde – det hed Golden Beach Apart Hotel i Agadir 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay. jeg har aldrig prøvet afbudsrejse før, hvor/hvordan fandt i dem? 🙂 Kan du evt sige hvilket selskab i rejste med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi søgte bare på http://www.afbudsrejser.dk 🙂 Min kæreste og jeg havde heller aldrig været på afbudsrejse eller charterferie 😉 Mente dem vi rejste med hed Rejsefeber eller sådan noget – kan ikke huske det helt præcis!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira T.

  Har virkelig nydt at følge med i recap’s fra dit forgangne år! Synes, det var en super hyggelig og overskuelig måde du stillede det op på, så det aldrig blev for langt eller “tungt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Ja, blogosfæren er lidt tung af disse indlæg, så har prøvet at lave mit eget spin på det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt fine indlæg.
  Øøøh, og så har jeg lige et ønske om at du viser hvordan Cos-kjolen sidder bagpå. Kan simpelthen ikke fatte hvordan den skal sættes – har endda spurgt i butikken, men det kan man jo ikke helt få vist uden at prøve på. Har villet bruge den flere gange og har givet op…. Megatræls når den er så fin! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Skal prøve at huske at tage billede af den bagfra, næste gang jeg har den på… Men bagfra sidder den altså bare, som det ser ud forfra?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^hæhæ, jeg har virkelig prøvet at vende og dreje den kjole dér, men kan simpelthen ikke få den ordentligt på. Det er SÅ træls.
  Vil sætte stor pris på, at du tager et billede af den bagfra, når du har den på næste gang. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder seriøst mærkeligt! Men skal prøve at huske det – viser jo normalt ikke outfitbilleder bagfra 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2011: Juli, august og september