Mit besøg hos L'Oréal Powder Room

(ons)Dagens outfit: Northern Women in Chanel

PhotobucketPhotobucketCardigan fra COS, top fra H&M, nederdel fra Carven, strømpebukser fra H&M, pumps fra Carven og taske fra Miu Miu

Onsdag aften tog jeg og en kollega – sammen med alle andre modefolk, der kunne gå, kravle og trippe – på Designmuseum Danmark for at se udstillingen “Northern Women in Chanel”. Der var simpelthen så mange mennesker, at man ikke kunne nyde udstillingen optimalt, så jeg må se, om jeg ikke kan få tid til at se udstillingen igen 🙂

I dagens anledning havde jeg holdt mit outfit sort og hvidt med et drys rød læbestift. Very Chanel-ish, non? I kan læse mere om udstillingen på Designmuseum Danmarks hjemmeside.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mit besøg hos L'Oréal Powder Room