Nye køb

Spring is in the air

PhotobucketDet var faktisk lyst, da jeg lidt i otte i morges cyklede på arbejde, og da jeg skulle hjem igen, var det stadig lyst – og endda ret lunt i vejret. Tør man håbe på, at foråret er på vej? Det føles det i hvert fald som 🙂 Derfor vil jeg kigge forårsmode i kæmpenummeret af Eurowoman, sende en sms og arrangere forårsshopping med min lillesøster, smile over, hvor sød hr. kæreste så ud, da han var klædt ud som sømand til fastelavn i går (jeg genbrugte Halloween-kostumet og var leopard), drømme om lækre solbriller fra Dolce & Gabbana og lakere fine koralfarver på mine negle. Skal det mon være “695” fra Nilens Jord, “Distraction” fra Chanel eller “Perfect Coral” fra Revlon?

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye køb