Dagens outfit: Forår på en skuddag

Dagens outfit: And it was called yellow

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketCamo-parka fra Only, læderjakke under fra Topshop, tørklæde fra Black Lily, taske fra Balenciaga, solbriller fra RayBan (gave), halskæde fra H&M, strik fra Benetton, jeans fra Gina Tricot og wedges fra Mentor

Det er lidt variation over samme tema i dagens outfit – men jeg er altså bare helt vild med gul for tiden. Det er en farve, der gør mig glad 🙂 Nu skal jeg en anden ting, der gør mig glad, mine to søstre kommer nemlig over, og så skal vi lave mad sammen og se tøse-tv!

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Forår på en skuddag