Dagens detalje

MAC attack!

PhotobucketPrep + Prime Fortified Skin Enhancer i Neutralize, Half Lash Curler og Fluidline i “Added Goodnes” fra Cook MAC-kollektionen. Alt fra MAC.

Da jeg i forgårs fik lagt makeup hos MAC, endte jeg selvfølgelig med et par køb – ELSKER MAC 🙂 Fortified Skin Enhancer i Neutralize er min nye ven: Den er let gullig i farven og neutraliserer derfor rødmen, som jeg døjer en del med på kinderne. Desuden fungerer den som primer, dvs. den gør huden fløjlsblød, og har SPF 35 i – my new love! Øjenvippebukkeren er genial, da den på grund af sin halve størrelse virkelig kan nå ud til vipperne i øjenkrogen – hvordan har jeg kunne leve uden den i så lang tid?! Og så røg der en fin lille fluidline i pæn brun med fra den seneste Shop MAC, Cook MAC-kollektion. Den er virkelig fin og giver et lidt mere blødt udtryk end den klassiske sorte.

6 kommentarer

 • Tea

  Wow din make-up fra forleden er vildt flot!!! Må simpelthen snart ind i Magasin og få lagt make-up af en af profferne fra mac. Er det ikke noget med, at hvis man køber for et vist beløb kan man få det gratis? Køber alligevel altid derfra og så kan man jo ligeså godt prøve det! Hvad koster øjenvippebukkeren?
  Du ser smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   I denne uge har de et event, hvor man kan få lagt gratis makeup uden at købe noget 🙂 Men normalt skal man lægge et beløb, som man så får refunderet ved køb af produkter 🙂 Og klik på linket til vippebukkeren for at se pris 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg tror da lige jeg skal se nærmere på den prep+prime dér! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg har selv overvejet Fortified Skin Enhancer i Neutralize, netop pga. det gule som neutaliserer rødme.. Jeg døjer også stadig lidt med rødme på kinderne… Min Mac fondation i NC neutraliserer det en del – og efter jeg er startet på Sisley Paris hudpleje har det virkelig hjulpet…

  Rigtig flot blog Maria – Huh huh !! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens detalje