Dagens outfit: Høje sko på en mandag

Seksogtyve!

PhotobucketPhotobucketI dag er det min fødselsdag – og sikke en dejlig dag! Min kæreste overraskede mig med lækre, friskbagte boller, da jeg vågnede, og dem spiste vi, mens jeg åbnede gaver. Derefter cyklede jeg på arbejde, hvor mine søde kolleger overraskede mig med gaver og ved at have pyntet mit skrivebord med to kæmpe papfigurer af Taylor Lautner og Robert Pattinson – de ved, jeg eeelsker Twilight 🙂 Om eftermiddagen trakterede jeg redaktionen med Oreo Stuffed Chocolate Chip Cookies – find opskriften HER – og de var et kæmpe hit 🙂

Da jeg kom hjem, stod min søde kæreste – med forklæde! – i køkkenet og baksede på noget hemmeligt, som jeg glæder mig til at spise senere. Og på fredag skal jeg ud og fejre mine 26 år lidt mere med en lækker middag med mine tre søstre. Life is good!

   

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Høje sko på en mandag