Søndagssang: Red Hot Chili Peppers - Roadtrippin'

Hvilke videoer vil du se?

PhotobucketNu når jeg har mit nye, fine kamera i hus, tænkte jeg, at jeg ville blive bedre til at lave vlogs. Selv har jeg en lang liste af idéer, men jeg vil selvfølgelig også gerne høre, hvilke videoer I kunne tænke jer at se her på bloggen?

En af de videoer, jeg gerne selv vil filme er af min makeup-kollektion – blev så inspireret af at se Merete fra asinMyLife vise sin samling frem 🙂 Jeg skal bare lige finde ud af, hvordan den skal filmes, da jeg har ret meget, og videoen skal ikke være flere timer lang, vel? 😉

Men ja, udover det – hvilke videoer kunne I tænke jer at se?

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Red Hot Chili Peppers - Roadtrippin'