Holder du dig til det samme makeup-brand?

Sneak peek

PhotobucketI dag var jeg et smut i Illum for at se, om jeg ikke kunne få prøvet den gule, draperede kjole fra Stine Goya, som jeg har savlet over. Desværre var den der ikke, men til gengæld faldt jeg over en anden smuk kjole kjole fra Whyred – og vi klikkede bare så godt sammen, at den kom med mig hjem 🙂 Den er virkelig smuk, i silke, draperet og i en flot støvet mintgrøn. Med andre ord er den lige mig!

Jeg regner med at have kjolen på allerede i morgen, da jeg skal dække Danish Beauty Awards i forbindelse med mit arbejde, så måske jeg kan lokke en af mine kolleger til at tage et ouftit-billede. Og så skal den også på til konfirmation i det jyske…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holder du dig til det samme makeup-brand?