Søndagssang: The Knife - We Share Our Mother's Health

Ansigtsmasken, der kan alt

PhotobucketHehehe, nu lover jeg sikkert for meget med den overskrift – men jeg fik da fanget jeres opmærksomhed, gjorde jeg ikke? 😉 Jeg gør mig ikke det store i masker, må jeg indrømme, men efter at have skrevet dette indlæg om min hudplejerutine, besluttede jeg mig for at forkæle mit ansigt med nogle lækre masker.

Jeg gik ud og hamstrede en fugtmaske fra Origins og en dybdrensende maske fra Murad, og selvom de er rigtig lækre, så er det ikke altid, jeg har tålmodigheden til at lade dem sidde i de 10-15 min., som der står på tuben. Så når jeg ikke har tid til den store spa-omgang, bruger jeg Radiance Face Mask fra Balance Me. Den er 3-i-1 og fungerer som exfolierende, dybderensende og fugtgivende maske og skal kun sidde i fem minutter, hvilket er til at overholde for utålmodige mig 😉

Jeg købte den hos ØkoZonen, der på det tidspunkt havde halv pris på alle Balance Me produkter – men jeg ville nu også være villige til at give fuld pris for den, da det jo er tre masker for en maskes pris 😉

6 kommentarer

 • Den lyder ret fantastisk, har nemlig heller ikke tålmodighed til tre forskellige masker der skal sidde i 15-20 min! Tak for tippet Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså, det lyder jo næsten for godt til at være sandt – og vist også lige noget for mig! Tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,
  Tak for den flotte omtale af Radiance Face Mask fra Balance Me. Jeg er meget glad for, at du har stor glæde af ansigtsmasken.
  Som tak for omtalen og trafikken den skabte, vil vi gerne tilbyde en rabatkode til dig og dine læsere.
  Næste gang du shopper på ØkoZonen.dk, skal du blot indtaste rabatkoden “MODEMEDMERE” på siden med kundeoplysninger i feltet, der hedder Gavekort (kode), så får du 15% rabat på hele sortimentet.
  Jeg håber du vil tage imod tilbudet.
  Mvh Marianne, ØkoZonen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Knife - We Share Our Mother's Health