Print pants

At last, Sephora!

PhotobucketWuhu! Endelig åbnede Sephora i Illum, og jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig væk 😉 Ej heller kunne jeg lade være med at shoppe lidt 😉 Der er fyldt med lækre brands i lækre displays, og personalet står klar til at vejlede. Skønt! Denne omgang blev det til en lip liner fra Make Up For Ever – skønne og cremede med lang holdbarhed og i et stort udvalg af farver. En cremeøjenskygge fra samme mærke, som jeg har ønsket mig i lang tid – se selv HER. Og endelig blev det også til en pensel fra Sephoras eget mærke.

PhotobucketNår I er i Sephora, kan det godt virke uoverskueligt, så jeg har fundet nogle produkter i min personlige samling, som er værd at tjekke ud. Creaseless Cream Shadow i “Skinny Jeans” fra Benefit er en skøn øjenskygge, som er nem at arbejde med (og nej, den ligner da slet ikke den, jeg lige har købt fra MUFE ;)). HD Foundation fra Make Up Forever har jeg allerede blogget om HER, fantastisk foundation til det flawless look 😉

Og så er der Stay Don’t Stray fra Benefit, som er en øjenskyggeprimer. Nu er det jo mest versionerne fra Urban Decay og Too Faced, der får roser, men denne er nu også god. Det, der adskiller den fra de andre er, at der er en smule dækning i, så hvis ens behov for dækning ikke er stort, så kan man sagtens bruge den som concealer under øjnene. Eneste irriterende ved den er pumpen, der doserer for meget – a la MAC Pro Longwear Concealer.

Jeg ville gerne have taget lidt billeder derinde fra til jer, men der var så mange mennesker, så man nærmest ikke kunne komme frem – fx kunne man nærmest ikke komme til ved Benefit-standen! Men jeg skal derind til event på tirsdag, og der er nok bedre plads til at lege paparazzi 😉

Har I været inde og lure i Sephora – hvad synes I om det?

   

22 kommentarer

 • Ja, har selv lige været derinde. Lækkert sted, skønne produkter og super betjening.

  Steph fra http://www.kysogmakeup.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig gode køb 🙂 Jeg var selv forbi, og jeg tog faktisk nogle billeder men blev så stoppet undervejs, på trods af at en anden havde givet mig lov 🙁 Øv.. Jeg købte ikke noget. Der var så mange mennesker og produkter, så jeg prøver en anden dag 🙂 Men jeg hentede en gratis neglelak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Har ikke været derinde, endnu – desværre! Glæder mig 😀

  Hvordan er priserne? Tænker især på Make Up For Ever øjenskyggen og HD Foundation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, kan ikke lig huske priserne – men det er i den dyre ende 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Uh, hvor lækkert! Jeg må snart derind og tjekke udvalget ud.
  Hvordan adskiller de to cremeøjenskygger sig fra hinanden? Farve/Konsistens/Holdbarhed/Hvad?
  Jeg har længe gerne ville prøve en cremeøjenskygge, men ved ikke helt, hvilket mærke jeg skal gå efter. Men jeg elsker taupe, så en af disse er sikkert ikke helt ved siden af.

  Ps: Tak for en fabelagtig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den fra MUFE er vandfast – og så er den fra MUFE mere glitret i det, hvis det giver mening? Og hvis du elsker taupe skal du helt sikkert tjekke 02 fa MUFE eller Skinny Jeans fra Benefit ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Tak for svar, Maria, det giver helt god mening. Birthday suit fra Benefit ser også fin ud, synes jeg – ja, det kan hurtigt blive svært at vælge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Birthday Suit er også SÅ fin! Ja, det er svært at vælge 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ja, jeg var der også i dag! 🙂 det er en virkeligt stor, lækker butik 🙂 jeg fik købt mig halvfattig i ting, og så Ole, den søde mand 😉 juhuu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lakshna Arunasalam.:-)

  Hvordan er priserne? og i forhold til f.eks frankrig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er en smule dyrere end i Frankrig – men ikke kriminelt dyrere, synes jeg.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligeså snart mit budget ser fornuftigt ud, skal jeg klart aflægge Sephora et basøg! Har haft HD foundation i tankerne, lige siden du bloggede om den, så den må jeg altså have! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Jeg skal til eksamen mandag, så jeg har ikke tid til at tage derind nu 🙁 Jeg kan slet ikke vente med at få eksamen overstået, så jeg kan komme ind og tjekke Sephora ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Men så kan du til gengæld give dig selv en “belønning” efter eksamen 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal også snart forbi Sephora, var forbi i NYC og er blevet helt afhængig af det!
  Er priserne normale, eller er de lidt pebret i forhold til udlandet, som det ses med f.eks. MAC?
  /Siv Maria
  http://www.littledanishgir.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er dyrere i DK, men generelt er moms, husleje og lønninger jo højere i DK, så du kommer ikke udenom, at det er dyrere end i USA 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil selvfølgelig også vildt gerne derind og kigge (læs: bruge løs af min fyrstelige barselsindtægt), men kan ikke overskue det med mængden af mennesker og en barnevogn på slæb. Må alliere mig med kæresten en dag, hvor han kan tage barnevognen en halv times tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Print pants