Dagens outfit: Meleret

Løb!

PhotobucketIndrømmet, jeg er ikke en løbepige, men da jeg så disse fine løbestrømper fra H&M i denne uges ALT for damerne, måtte jeg alligevel trippe (husk, jeg løber ikke ;)) ind og købe en tre-pak til kun 79,95 kr. De er perfekte at have på til sneakers om sommeren!

2 kommentarer

 • Cecilie

  Ihhh du lokker! De er virkelig fine, og jo ikke specielt dyre, meeeen så var det også lige at jeg klikkede den fine Alexander Wang nederdel hjem i morges, og var der ikke også noget med en Boyy taske der ser så fantastisk ud.

  Strømper kan jeg måske godt lige klare, men tasken må hellere vente, især fordi jeg tager til Thailand/Vietnam om 14 dage i 1 1/2 måned.

  Det bliver en længere skrivestrøm (er det i det hele taget et ord;-)) men vil bare lige sige, at dine køb er utrolig inspirerende for tiden, og din stil er lige mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hehe, det er både dyrt for jer og mig at være inspirerende 😉 Oh ih, hvor er du heldig, at du skal til Thailand/Vietnam! Boyy har faktisk en forretning i Bangkok, så der skal du da kigge forbi – mon ikke man kan spare lidt der 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Meleret