(gårs)Dagens outfit: Cocktail party @ Sephora

Priser i Sephora

PhotobucketPhotobucketEfter jeg viste mine køb fra nyåbnede Sephora i Illum, er der en del af jer, der har spurgt, hvordan priserne derinde er. Både i forhold til Sephora i udlandet, men også i forhold til mærker som fx MAC.

Nu er det lidt svært at generalisere, da Sephora jo fører mange brands, som ligger i alle prisklasser fra budgetvenligt til koster kassen. Men i dette indlæg vil jeg tage udgangspunkt i Make Up For Ever, som klart er et af mine favoritmærker derinde.

HD Foundation – læs hvor meget, jeg elsker det stads, HER – koster 286 kr. i Danmark, mens den i Sephora i Frankrig koster ca. 260 kr, dvs. den er knap 10 procent dyrere i Danmark (hvor moms, lønninger og husleje nok er højere end i Frankrig ;)). Så det er egentlig ganske fair priser, hvis I spørger mig.

En cremeøjenskygge fra Make Up For Ever koster 165 kr., hvor en cremeøjenskygge fra MAC koster 160 kr. Så på den front ligger de to brands i samme prisklasse, dog er MUFE en smule dyrere, hvis man kigger over hele produktlinjen.

Jeg håber, det kastede lidt lys over sagerne. Jeg ved selvfølgelig ikke, om “prishoppene” gælder for andre brands som for eksempel Benefit etc., så der må I selv ind og undersøge sagen nærmere 😉

   

14 kommentarer

 • Mira

  Hej

  MUFE HD F: 246 kr i USA, der nok er det billigste sted. Så der skal flere penge op af pungen i DK vs. andre lande, men det er umiddelbart til at overskue…

  Glæder mig meget til Sephora besøg – når det nok først om en mdr. tid, da jeg ikke er i KBH før. Men skal til gengæld gå amok i Sephora i NYC senere på året;)

  Ved du om Sephora i DK har NARS? Det havde de ikke i Rom nemlig. Og vil gerne se på flere af deres produkter;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er klart – alt er billigt i USA 😉 Men så er lønningerne ol.lign. jo også væsentlig lavere end i DK… Der er ikke NARS i Sephora i DK – endnu. Men jeg ved, de arbejder på det, så forhåbentlig kommer det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Hej 🙂
  Jeg har lige et lille makeup spm. Jeg har nemlig købt “Northern Light” eyegrease fra Tromborg og vil høre om du kan anbefale en god pensel til denne?
  P.S. Tak for en meget inspirerende blog 🙂
  Kh. Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De presser godt nok citronen med de priser. Lønnen i Danmark er ikke så høj at man skal smide 10% oveni, og lur mig om ikke de store byer i Frankrig er pænt dyrere mht husleje end København. Faktisk får man i Danmark og Frankrig udbetalt netto det samme. Så nej, endnu engang bliver man røvrendt i Danmark. Jeg synes overhovedet ikke at det er ok. Så hellere blive ved med at handle online fra UK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er klart, at det er billigere at handle over nettet i udlandet, men der har man ikke mulighed for at prøve og få service, det har man trods alt i en fysisk butik – og det er jeg da villig til at betale lidt ekstra for 😉 MAC er også meget dyrere i DK end i andre lande, ja, men det er jo desværre ikke altid, at man står og skal ud og rejse, så er villig til at betale den ekstra pris 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  MAC er jo så meget dyrere i DK at det er fuldstændigt latterligt – så meget er deres service ikke værd. Jeg ville gerne betale for service hvis jeg fik det, men jeg vil ikke betale for meget vellønnede sure gymnasiemokker.

  I øvrigt – hvis man køber fra lookfantastic, betaler man den engelske udsalgspris. Ja, det er klart det er billigere i udlandet…fordi alle firmaer smækker 30-50% oven i prisen når noget skal forhandles i Danmark. Fordi folk er dumme nok til at betale for det. Estee Lauder, for eksempel, koster 40 % mere i danske stormagasiner end i engelske stormagasiner. Hvorfor? Fordi folk køber det alligevel. Og den forskel kan hverken forklares med moms, husleje eller løn, for stormagasiner indkøber varerne til en brøkdel af udsalgsprisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nu ved jeg ikke, hvor du køber MAC, men der er de altså ikke “sure gymnasiemokker” 😉 Derimod er de ofte uddannede makeup-artister (og frisører oveni nogle af dem endda), jeg har altid oplevet, at de er faglige og kompetente.

   Og den der med, at folk er dumme, når de køber i DK – det er da nedladende. Det er ikke alle, der har tid til at søge løs på nettet for at finde den billigste pris. Mange af os har travle fuldtidsjob, så vi har råd til at spare tiden ved at gå ned i Magasin og betale (over)prisen. Det er klart, der er forskel på at være på SU og fuldtidsløn. Jeg brugte da også klart længere tid på at finde de bedste kup rundt omkring på nettet, men nu når jeg har et vellønnet job, så er der ting, der er vigtigere end prisen – nemlig min tid og convenience 😉

   Tag fx Kiehl’s, der er ejet af L’oreal, de har lige sænket priserne, fordi folk har været så trofaste og loyale mod brandet i DK, at de gerne vil “belønne” det med et prisfald på 20 procent. Det var da ikke sket, hvis jeg kun havde shoppet Kiehl’s, når jeg var i London/USA. Det er da go’ stil, som andre brands burde tage ved lære af 😉

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh, glæder mig til at skulle derind, skal der ind på lørdag… Helt spændt, men synes det er så virkelig irreterende at ALT er bare så dyrt her i danmark. Men lucky me, har jeg en veninde der skal til USA og skal købe lidt ind for mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida S

  Hej. Jeg er bor i Jylland og skal til KBH til sommer.. Selvføldig skal jeg lige et smut smut forbi Sephora. Har hørt at man kan få parfume prøver. Kan man selv tage dem?? Kan du anbefalde nogle produkter og vil du være sød at skrive priser. KNUS fra Ida p.s. Super indlæg og hvor er du smuk!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Cocktail party @ Sephora