Playsuits

Søndagssang: The Knife – We Share Our Mother’s Health

the knifeKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Denne solskinssøndag bliver skudt i gang med at tage til at par åben hus’er, inden den står på kagegilde hos min kærestes familie. Hans mor har fødselsdag, og så er det jo også mors dag i dag, så vi må nok hellere komme med en ekstra stor buket blomster 😉 Har selvfølgelig også sørget for, at min kære mor på Fyn får lidt godter 😉 Hvad har I givet jeres mor – eller evt. selv fået, hvis nogle af jer derude er mødre?

2 kommentarer

  • conny

    Morgenmad på bordet med blomster og det hele anrettet og klart – i modsætning til de almindelige morgener, hvor det er mig, der står for morgenmaden. Fra mine døtres far til hans døtres mor.
    Og i aften kommer døtrene og laver mad – mmmmm.
    — og lige om lidt ringer jeg til min egen mor – tak for påmindelsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playsuits