Selling & shopping

Søndagssang: The Cardigans – I Need Some Fine Wine, And You Need To Be Nicer

the cardigansKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg er kæmpe fan af The Cardigans og deres fine pop/rock, så da de spillede i Tivoli, var jeg selvfølgelig på pletten, selvom vejret godt kunne have været bedre! Det var en dejlig koncert, hvor man fik genoplevet nogle af deres største hits og mest catchy sange – havde helt glemt denne sang, så nu får I den også at høre 🙂

Andre derude, der så The Cardigans – hvad synes I om koncerten?

6 kommentarer

 • Var der! så det! Persson og co. er stadig fantastiske! Tror stadig jeg har lidt tømmermænd 😛

  Ej, det var super fedt, især fordi Gran Turismo er så ultimativt et album!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milana

  Jeg var der også. De er supergode – det er den danske sommer ikke;) det var dejligt at høre de store hits – minder mig om mine teenage dage og dengang hvor MTV stadig var en musikstation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, perfekt beskrevet! Præcis det samme forhold, jeg har til The Cardigans – og MTV 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elm

  Bare lige et sandaltip. Jeg mener at kunne huske, at du er på jagt efter flade sandaler uden tårem og da jeg samtidig ved, at du er vild med neon, vil jeg bare lige fortælle, at jeg har set fade lædersandaler i skrigende neongul til vist nok 399 kr. i Esprits onlineshop. Kan desværre ikke linke dertil, men du finder dem nok selv, hvis du er interesseret.Elsker Esprits onlineshop, da de sender og tager retur gratis og har lidt til alle str., smage og budgetter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling & shopping