Dagens outfit: Til event med Helena og Louis

Sponseret indlæg: Årets Brillelook 2012 med Helena Christensen og Louis Nielsen

Photobucket

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

I går var jeg til event på Skt. Petri-hotel i København, hvor Louis Nielsen bød på lækre cocktails og fingermad og fortalte om “Årets Brillelook 2012”. I år er det selveste Helena Christensen, der er dommer – og hende var jeg så heldig at møde 🙂 I kan læse meget mere om konkurrencen på Louis Nielsens Facebook-side, men jeg kan afsløre, at man kan vinde en rejse til Tanzania! Vinderen bliver fundet under modeugen i København, og vinderen fra Danmark bliver sendt til den nordiske finale i London, hvor præmien er en rejse til New York med et fotoshoot med selveste Helena! Jeg er allerede gået i gang med at tage mit bedste brillebillede 🙂

Jeg synes, det er virkelig fedt, at der bliver sat fokus på det at bære briller med stil – I ved jo nok, at jeg med en nærsynethed på -11 selv går med briller, og ja, det er lige så meget fashion som tasker og sko!

I kommer til at høre mere til “Årets Brillelook 2012”, for jeg har sagt ja til at deltage i en række udfordringer over sommeren. Jeg er spændt på at se, hvad der er i vente 🙂 I mellemtiden kan I suge noget af stemningen fra Skt. Petri til jer I den video, jeg helt selv har filmet og klippet sammen til jer 🙂

Jeg havde faktisk lidt betænkninger ved at lægge billede af mig og Helena op, for jeg ligner en hobbit ved siden af elverdronningen… Men I skulle da lige have beviset for, at jeg har mødt hende. Er Helena ikke bare gudesmuk? 🙂

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Til event med Helena og Louis