Søndagssang: The Grates - Sweet Dreams

Crazy for Zoe Karssen

PhotobucketBlå tee med flagermus // Grå “Too Much Love Will Kill You” // Mintgrøn “Rad” // Sort tank med flagermus

Jeg tror, det er på tide at investere i endnu en fin tee – eller måske en tank top? – med print fra Zoe Karssen. Selvom de er steget i pris, siden jeg sidst købte min hvide flagermus-tee, så går jeg alligevel så meget i den, at den vil være den heftige pris værd 😉 Pasformen er fantastisk (jeg køber dem i en str. M for et mere slouchy look), printet og formen holder i vask, og så er printet lige dele råt og humoristisk – ja, tak! Spørgsmålet er så bare, hvilken farve og hvilket print, jeg skal vælge? Åh ja, det er svært med disse presserende luksusproblemer 😉

(billeder fra asos.com)

6 kommentarer

 • Tanktoppen eller den blå t-shirt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh, det er også svære beslutninger – de er jo allesammen virkelig fine 😉 Personligt ville jeg tage den grå med “Too much love will kill you”, men det er nok fordi den sang betyder vanvittigt meget for mig 🙂 Du er jo ret glad for blå, så måske den blå med flagermus??

  Jeg kunne vildt godt tænke mig en Zoe Karssen t-shirt, men har indtil nu været for nærrig til at købe en.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uf!! Er stadig helt betaget af flagermusprintet 😉 Og den er faktisk endnu federe på den blå t-shirt 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Grates - Sweet Dreams