Mini Atlantique fra Reed Krakoff

Dagens outfit: Hva’ så Roskilde?

PhotobucketPhotobucketPhotobucketTee fra Acne, strik fra BikBok, shorts fra New Yorker, strømpebukser fra H&M, gummistøvler fra Føtex, stofnet fra Friis & Co. (gave), jakke fra Only og tørklæde fra Black Lily, armbånd fra H&M, BikBok og Jane Kønig (gave)

I går var jeg et smut på Roskilde Festival, og som den Roskilde-jomfru jeg er, allierede jeg mig med min Roskilde-garvede lilleøster. Første besked var: “Tag gummistøvler på!”, så jeg måtte emergency shoppe et par røjsere i Føtex på vej derud – det var jeg glad for, jeg gjorde 😉

Jeg var helt vild med stemningen, menneskene (seriøst, man møder jo alle fra ens gym og uni!), maden, moden (både muligheden for at spotte seriøst stylish mennesker, men også shoppingen), musikken og selskabet.  Mudderet og den lejlighedsvise lugt af, ja – tis og lort (man kan ligefrem set det på min grimasse på det første billede) – kunne jeg godt have undværet 😉 Men det hører jo ligesom med til The Roskilde Experience, ik’?

Anledningen til mit lille Roskilde-eventyr var et led i den række udfordringer, som jeg er med i i anledningen af Årest Brillelook 2012 med Louis Nielsen. Jeg blev udstyret med en fredagsbillet, så jeg kunne spotte brillemode – men mere om det i et andet indlæg 😉 Dagens perfekte punktum var koncert med Jack White, og så var jeg også mere end klar til at tage toget hjem til København. Er meget glad for min seng, træk og slip og mangel på mudder herinde på stenbroen 🙂 Hele lørdag står på “Dawson’s Creek”-maraton (TomKats nylige skilsmisse er perfekt anledning til at gense den serie – og den holder altså stadig!), mens regnen trommer på ruden. Respekt til alle jer, der kan holde til alt det Roskilde-halløj i en hel uge!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Atlantique fra Reed Krakoff