Dagens outfit: Med indbygget halskæde

Dagens outfit: The pants

PhotobucketPhotobucketPhotobucketCardigan fra Zara Kids, top fra Vero Moda, bukser fra H&M Trend, sko fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim

Alt for sent blev jeg klar over, at jeg ikke kunne leve uden de meget bloghypede bukser fra H&M, men selvfølgelig var de long gone 🙁 En kollega tippede mig dog om, at hvis man tjekkede webshoppen tidligt om morgenen, kunne det være, at de var der – og efter et par dage var der bonus 🙂 Matchede de fine blomsterbukser med en meleret top fra Vero Moda, som jeg lige har købt. For ja, jeg kan ikke lade noget som helst meleret ligge i butikken, det SKAL med hjem 😉 Men meleret må snart lide den samme skæbne som neongul: Jeg har snart så meget af begge dele, at der skal nedlægges forbud mod at købe nyt af den slags… Altså, indtil den næste melerede musthave og neongule nykøb lokker 😉

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med indbygget halskæde