Luksus vs. budget: Neon + krave + halskæde

Sponseret indlæg: Solbriller uden sol

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Så er det blevet tid til endnu en Louis Nielsen-challenge! Jeg har fået et par solbriller fra Sand, som jeg skulle style på mig selv. Jeg gik derfor rundt og håbede på, at der ville komme en skøn solskinsdag, så jeg kunne få taget nogle fine billeder – men det lod ligesom vente på sig, det der solskin… Derfor besluttede jeg mig for at worke solbrillerne uden sol og hvilken bedre måde at gøre det på end med røde læber i bedste diva-stil 😉

I den sidste brille stylings-udfordring var mit fokus på tøj, så denne gang har jeg valgt at lave beauty shots, da I jo ved, at dullegrej også står mit hjerte nært 😉 Jeg har “Red Russian” fra MAC på læberne og “Mojito Madness” fra Essie på neglene – elsker kontrasten mellem de to farver.

Kunne I godt bruge et par briller eller solbriller selv? Så klik ind på Facebook, og stem på semifinalisterne i Årets Brillelook 2012 – en heldig stemmer kan vinde et par briller eller solbriller, og der bliver trukket lod hver uge 😉

#WinWin

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Neon + krave + halskæde