Søndagssang: The Cure - Boys Don't Cry

Blåt blik


Stella McCartney aw12 // Mac Zoom Lash Mazcara i “Blue Charge”, Diorshow i “Azyre Blue” og Volume Effet Faux Cils Waterproof i “Majorelle Blue”

I morgen tidlig tager jeg til Barcelona, og første ting på shoppinglisten klares allerede i duty free 😉 Jeg er nemlig ret opsat på at få fingre i en blå mascara, synes nemlig, det var SÅ fint på modellerne til Stella McCartneys aw13-show. Har fundet disse tre blandt brands, som jeg ved kan fås i lufthavnen… Har I et godt bud på en blå mascara?

(billeder fra vogue.co.uk, perfumeemporium.com, yslbeautyus.com og loveourprices.com)

8 kommentarer

 • Tf

  Den fra Dior er rigtig fin og god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uh, sig til hvis du finder en god en! Jeg vil rigtig gerne have fingrene i en knaldblå, som på modellen, men har været lidt for nærig og prøvet mig med de billigere mærker, som jeg så ikke fik noget ud af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var virkelig også fan af det, da jeg så modellerne… Jeg er bare ikke helt sikker på, at jeg er modig nok til at overføre looket til min egen hverdag. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rakel

  gosh har en, og deres mascara er ret billige og gode (tøre lidt hurtigt ud)
  Noget jeg synes er pænt er hvis den er mørkeblå, fordi så er det ikke så åbenlyst men det er stadig anderledes. (BTW tiger butik har en pæn blå macsara hvis det er:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Cure - Boys Don't Cry