Barcelona-tip: Inside Barcelona

Glædessang

PhotobucketDenne søndag kommer der ikke en søndagssang, som der plejer at være – men en lille glædessang kommer der nu alligevel 🙂 Den helt store grund til, at jeg har været lidt fraværende her på bloggen er nemlig, at hr. kæreste og jeg har købt en lejlighed sammen! Som jeg har hintet her på bloggen gennem foråret og sommeren, slog vi så småt hul på jagten og havde regnet med at bruge et års tid på projektet, men da den rette lejlighed på Amager dukkede op, så måtte vi jo slå til 😉

Nu er min voksenkonto lige så fyldt op, som min pengekonto er rippet og kastet ud i bundløs gæld – men ih, hvor er jeg bare glad 🙂 Der er noget helt specielt over at have sit helt eget sted, som man kan sætte sit præg på – og da det er en 4-værelses er der plads til, at jeg får mit helt eget walk-in closet. Jubiiii!

Vi får nøglen på fredag, og vi flytter i løbet af september – har ikke lige fået alle detaljer på plads endnu, da vi begge har sindssygt travlt. Men ja, for en kort tid bliver mine elskede modemagasiner altså skiftet ud med dem, der handler om bolig, men jeg skal nok vende tilbage til moden – og bloggen – igen 😉

14 kommentarer

 • KÆMPE STORT tillykke med lejlighedskøbet! Det er nu noget helt specielt at købe sammen. Da min kæreste og jeg flyttede sammen gik vi faktisk direkte til købe-lejligheder – egentlig ret risky og sådan, men også meget romantisk og stort. Så jeg kan kun sætte mig ind i, hvor dejligt det må være for jer. <3

  Du må meget gerne blogge bolig tam-tam, hvis du har lyst. Sådan noget elsker jeg at læse om. Og er det ikke noget med at din kæreste er arkitekt? 😉 Så kan det vist kun blive et fedt lille hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Jeg bliver nok ikke den store boligblogger, men lidt kommer der jo nok 🙂 Og jo, du husker rigtigt: Min kæreste er arkitekt, og det er nok også mest ham, der har en holdning til, hvordan vores hjem skal indrettes 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tillykke!
  Du må nu hjertens gerne blogge om fine fund til boligen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og ja, der kommer nok lidt flere boligindlæg nu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk, stort tillykke med lejligheden – og specielt walk-closet’et, sådan et er jo skønt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Glæder mig SÅ meget til walkin-in 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!!! Hvor på Amager skal I bo (hvis man må spørge) og hvordan fandt I den? Min kæreste og jeg har snart ledt i over et år, og der stadig på bar bund…
  :I

  Kh Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Vi kommer til at bo i området omkring Øresundsvej/Englandsvej, så et stykke inde 🙂 Vi holdt øje med boliger i området via boliga.dk og brugte så godt som hver eneste søndag på at tage til åbent hus. Man skal bare blive ved med at lede – vi så også virkelig meget skidt, før vi fandt vores skat 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Stort tillykke, det bliver lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mønster

  Tillykke, tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke – hvor er det spændende for jer! Jeg håber også, der bliver lidt bolig blogging hen ad vejen, du har så god stil. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Der er nu nødvendigvis ikke nogen sammenhæng mellem tøjstil og boligstil 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona-tip: Inside Barcelona