Barcelona-tip: La Paradeta

Sweatshirts med print

Photobucket1. Kenzo, 2. River Island, 3. ASOS, 4. A Question Of, 5. Zoe Karssen, 6. Ganni

Stærkt ført an modehuse som Kenzo – der har fået sig noget af et revival – og Balenciaga er sweatshirts med print all the rage denne sæson. Kenzos versioner (forhandles bl.a. hos Wood Wood og Nué i Kbh) er for længst long gone, men der er heldigvis printede sweatshirts at finde andetsteds… Personligt synes jeg, sådan en sweat er ret så cool med en lille nederdel med flæser eller strut, så det ikke bliver alt for sporty og street 🙂

Er det en trend, I er på?

(billeder fra openingceremony.us og de respektive webshops)
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona-tip: La Paradeta