Dagens outfit: Sidste sommerdag

Dagens outfit: Jeans & sneaks

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSolbriller fra H&M x Lanvin, tee fra Weekday, skjorte fra Zara, bælte fra Pieces, jeans fra Levi’s (gave), strømper fra COS, sneakers fra New Balance og taske fra Alexander Wang

Hej, alle sammen! Så nåede jeg da lige ind og kigge med et outfit 🙂 Hr. kæreste og jeg er i fuld gang med at pakke alt vores habengut ned, men i morgen har jeg tilladt mig at tage fri for at tage til event – det skal der jo også være plads til engang imellem 😉

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sidste sommerdag