Even more Pashli Mini Satchel

Grå bukser på en grå dag

PhotobucketHar tilbragt hele ugen med lidt at føle mig som en druknet mus… Godt, det snart er weekend 😉 I dag trodsede jeg regnen og cyklede til Nørrebro efter arbejde for at få et kig på Storm & Maries nye butik i Elmegade – en fin butik med mange fine sager 🙂 Grundet druknet mus-looket får I altså kun lige et lille kig på mine nye bukser, som jeg købte til Custommade-lagersalg i tirsdags. De er grå og helt perfekte: Meget tailored og med en glitret stribe ned ad siden – galoner hedder det ifølge modebladene – og kombineret med sneakers føles det som en meget dressed up version af jogging-bukser. Perfekt på en regnvejrsdag 😉

   

2 kommentarer

  • Ida

    De bukser er så seje, jeg sukkede over dem, da de var i butikkerne. Omtrent det perfekte par casual hverdagsbukser, hvis du spørger mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Even more Pashli Mini Satchel