Even more Pashli Mini Satchel

Grå bukser på en grå dag

PhotobucketHar tilbragt hele ugen med lidt at føle mig som en druknet mus… Godt, det snart er weekend 😉 I dag trodsede jeg regnen og cyklede til Nørrebro efter arbejde for at få et kig på Storm & Maries nye butik i Elmegade – en fin butik med mange fine sager 🙂 Grundet druknet mus-looket får I altså kun lige et lille kig på mine nye bukser, som jeg købte til Custommade-lagersalg i tirsdags. De er grå og helt perfekte: Meget tailored og med en glitret stribe ned ad siden – galoner hedder det ifølge modebladene – og kombineret med sneakers føles det som en meget dressed up version af jogging-bukser. Perfekt på en regnvejrsdag 😉

2 kommentarer

 • Ida

  De bukser er så seje, jeg sukkede over dem, da de var i butikkerne. Omtrent det perfekte par casual hverdagsbukser, hvis du spørger mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det ER nemlig de perfekte casual hverdagsbukser 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Even more Pashli Mini Satchel