Sponseret indlæg: Gi' personlige gaver med meyou.dk

Søndagssang: Howie Day – Collide

howie dayKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Kender I det, at I ser en serie og hører en sang, som bare sidder fast i ens hoved? Det skete for mig, da jeg så “Cold Case” med hr. kæreste, og denne sang kørte i baggrunden – hurra for Shazam 😉 Det er nok ikke en sang, jeg normalt ville høre – og har ikke hørt om ham Howie Day før nu – men gi’ mig et catchy omkvæd, en masse strygere og akustisk guitar, så er jeg på 😉

I dag har jeg nydt en skøn solskinssøndag med brunch, tøjvask og lidt shopping. Kom hjem med nogle fine ting, som jeg vil vise i et andet indlæg 😉 Har nemlig stadig problemer med at uploade billeder, da TDC først vil sende en mand ud den 12. oktober (og kun, mens jeg er på arbejde, det er klart!). Må leve endnu lææængere tid uden net 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Gi' personlige gaver med meyou.dk