Grå bukser på en grå dag

Sponseret indlæg: Gi’ personlige gaver med meyou.dk

PhotobucketPhotobucket//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Indrømmet! Mellem et fuldtidsjob, en blog og lejlighedsflyt, har jeg ikke haft så meget tid til at passe og pleje mine veninder, som jeg kunne ønske mig. Men det betyder jo ikke, at jeg stadig ikke kan være der for dem og vise, at jeg tænker på dem 🙂 For eksempel har jeg endnu ikke været oppe og besøge min veninde, der lige har købt et hus, men så er det jo heldigt, at meyou.dk findes!

Da jeg så House Warming Surprise på meyou.dk, tænkte jeg straks på min veninde, for det er da den perfekte gave 🙂 Jeg elsker at både modtage og give gaver, både som lykønskning, opmuntring og generel “hvor er jeg glad for at have dig i mit liv”, og hos meyou.dk er det nemt at give personlige gaver til dem, man holder af – uanset budget 🙂

meyou.dk fungerer sådan, at man vælger den helt rette gave og giver den som et gavebevis via Facebook, mail eller face-to-face. Med gavebeviset på sin smartphone eller i hånden tager den glade modtager selv ned i butikken og henter sin gave (indtil videre gælder det for Århus og København). Hvem sagde lige “Farvel, gavekrise”?

Engang i mellem kan man endda gi’ gratis gaver, så hold øje med meyou.dk på Facebook for at hapse en af dem 😉

Og kig forbi på bloggen senere, hvor der kommer en konkurrence, hvor I via meyou.dk selv får mulighed for at give en gave, til én i holder af 😉

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå bukser på en grå dag